jídelníček


2.3. - 6.3.2020

  • Pondělí
    • Přesnídávka: Rohlík, máslo, jablko, bílá káva/caj (A: 01,07)

      Polévka: Cibulová polévka (A: 01,07)

      Oběd: Bolonské špagety, strouhaný sýr, caj/sirup (A: 01,07)

      Svačina: Vajícková pomazánka, chléb, redkvicka, mléko/caj (A: 01,03,07)

  • Úterý
    • Přesnídávka: Jogurt (jahoda, malina), hruška, mléko/caj (A: 07)

      Polévka: Polévka Kulajda (A: 01,03,07)

      Oběd: Pecené kurecí stehno, rýže, caj/Colinda (A: 01,07,09)

      Svačina: Masová pomazánka, chléb Himalájský, mandarinka (A: 01,06,07)

  • Středa
    • Přesnídávka: Jablecný kolác, kakao/caj (A: 01,03,07)
      Polévka: Hrachová polévka s krutóny (A: 01)
      Oběd: Smažené filé z lososa, štouchaný brambor, okurkový salát, caj/citronáda (A: 01,03,04,07,10)
      Svačina : Pomazánka z uzeného tofu s mrkví, chléb, hroznové víno (A: 01,06,07)




  • Čtvrtek
      • Přesnídávka: Droždová pomazánka, chléb, okurka, mléko/caj (A: 01,03,07)
        Polévka: Kurecí vývar s nudlemi (A: 01,03,09)
        Oběd : Rajská omácka s masovými kulickami, kynutý knedlík, caj/sirup (A: 01,03,07,09,10)
        Svačina: Pomazánka z lososa, bageta šestizrnná, kedlubna (A: 01,04,07,11)



  • Pátek
      • Přesnídávka: Veka s pomazánkovým máslem, paprika, kapie, caj/mléko (A: 01,07)
        Polévka: Polévka pórková s vejci (A: 03,07)
        Oběd: Krupicová kaše, kakao Granko, máslo, banán, caj/mléko (A: 01,07)
        Svačina: Lušteninová pomazánka, slunecnicový chléb, jablko (A: 01,07)

Seznam alergenů

01 obiloviny obsahující lepek

03 vejce

04 ryby

05 Arašídy (podzemnice olejná)

07 Mléko

08 Ořechy, mandle, pistácie

09 Celer

10 Hořčice


Vedoucí jídelny: Nikola Zteiskarová

Hlavní kuchař: Jaromír Kohout

Kuchařka: Monika Urbanová


Změna vyhrazena!