jídelníček


1.6. - 5.6.2020

  • Pondělí
    • Přesnídávka: Závin (tvarohový, makový), jablko, kakao/caj (A: 01,03,07)

      Polévka: Čočková polévka (A: 01,09)

      Oběd: Kurecí rízek, bramborová kaše, okurkový salát, caj/sirup (A: 01,03,07)

      Svačina: Rohlík s paštikovou pomazánkou, kedlubna, caj (A: 01,07)

  • Úterý
    • Přesnídávka: Obilné polštárky s lískooríškovou náplní, hruška, mléko/caj (A: 01,07,08)

      Polévka: Gulášová polévka (A: 01,09)

      Oběd: Koprová omácka, varené vejce, kynutý knedlík, caj/sirup (A: 01,03,07)

      Svačina: Tvarohová pomazánka s vejcem, chléb, redkvicka, mléko/caj (A: 01,03,07)

  • Středa
    • Přesnídávka: Cizrnová pomazánka, chléb Himalájský, cherry rajcátka, mléko/caj (A: 01,06,07)
      Polévka: Zeleninová polévka se smaženým hráškem (A: 01,03,07,09)
      Oběd: Pecené rybí file, brambory, tomatový salát, citronáda/caj (A: 04,07)
      Svačina : Pribinácek s kakaem, banán, mléko/caj (A: 01,03,07)


Seznam alergenů

01 obiloviny obsahující lepek

03 vejce

04 ryby

05 Arašídy (podzemnice olejná)

07 Mléko

08 Ořechy, mandle, pistácie

09 Celer

10 Hořčice


Vedoucí jídelny: Nikola Zteiskarová

Hlavní kuchař: Jaromír Kohout

Kuchařka: Monika Urbanová


Změna vyhrazena!